Een ster in schoonmaakwerk

Als schoonmaakbedrijf in Hilversum hebben we een naam opgebouwd. En dat is niet zomaar: ons familiebedrijf is al jaren actief om uw schoonmaakwerk uit te voeren. De klantenkring is zeer divers; van kleine ondernemingen tot grote instellingen als scholen en fabrieken. Wij nemen uiteenlopend schoonmaakwerk aan en hebben expertise in vele disciplines in schoonmaak. Schoonmaken is schitterend en verfrissend werk. Onze medewerkers hebben een passie voor schoonmaak. Uw schoonmaakwerk wordt door onze reinigingsspecialisten zeer nauwkeurig en naar tevredenheid uitgevoerd.
Besteed uw schoonmaakwerk ook uit aan onze professionals in reinigingsdiensten. Wij lossen uw klussen snel en hygiënisch op. Zo kunt u overgaan tot de orde van de dag. In Hilversum nemen wij uw schoonmaakwerk uit handen.

Divers aanbod in schoonmaakdiensten

Schoonmaakwerk is een zeer breed begrip. Als allround en zeer ervaren schoonmaakbedrijf voeren wij verschillende klussen uit in schoonmaak. Op elke schoonmaakvraag hebben wij een antwoord voor u. Als bedrijf kunt u een contract met ons afsluiten zodat we op vaste dagen uw objecten reinigen. Tevens is het mogelijk om ons eenmalig in te schakelen. Wat uw voorkeuren ook zijn: wij komen tegemoet aan uw wensen.
Dit is een greep uit de diensten die we leveren:
• Meubel- en tapijtreiniging
• Sanitairreiniging
• Vloeronderhoud
• Gevelreiniging
• Glasbewassing
• Trappenhuizen
Van te voren overleggen we altijd over de werkwijze en maken we samen met u een tijdsschema.
Ook interesse in ons schoonmaakwerk in Hilversum? Neem vrijblijvend contact op.