Ook de buitenkant van uw pand perfect schoon

Niet alleen de binnenruimtes van uw woning of kantoor dienen heerlijk schoon, fris en hygiënisch te zijn. Ook de buitenkant van uw pand heeft baat bij een grondige reiniging. Uw gevel heeft namelijk veel te verduren door de tijd heen: hij is opgewassen tegen weersomstandigheden, milieuvervuiling en vandalisme. Het schoonmaken van uw gevels kunt u daarom rekenen tot (periodiek) onderhoud. Bij gevelreiniging worden alle aanslagen en verontreinigingen die zich aan uw gevel hebben genesteld verwijderd. Dit gebeurt middels een hogedrukspuit. Bij gevelreiniging wordt de gevel tevens geïmpregneerd: we maken deze waterdicht zodat uw voegen niet worden aangetast door regen of andere omstandigheden. Op deze wijze geniet u nog langer van onze gevelreiniging. Ook bij gevelreiniging staat milieuvriendelijkheid voorop: onze schoonmaakmiddelen bestaan uit natuurlijke bestandsdelen en de producten worden niet in oppervlaktewater geloosd.

Vandalisme herstellen

De buitenkant van uw woning is zeer kwetsbaar. De gevel wordt blootgesteld aan weersomstandigheden en verontreiniging door auto’s en zwaar verkeer. Maar ook de gevaren van vandalisme liggen op de loer. Met name graffiti kan veel schade toebrengen aan de gevel en ontsierd uw pand. Als u een bedrijf heeft is graffiti een smet op uw reputatie. Met gevelreiniging wordt vandalisme snel en grondig ongedaan gemaakt. Middels een hogedrukspuit maken we de buitenkant van uw pand weer smetteloos schoon.
Meer informatie over gevelreiniging in Hilversum of een offerte laten opmaken? Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag!